Horizon asetin small 20 cm

Teleflexin Horizon-klipsinasetin, joka on suunniteltu “Small”-kokoisille Horizon klipseille ja jonka pituus on 20 cm, edustaa kirurgisten instrumenttien huippulaatua. 

Teleflex on tunnettu innovaatioiden ja korkealaatuisten lääketieteellisten laitteiden ja instrumenttien kehittäjä, ja tämä klipsinasetin ei ole poikkeus. Se on suunniteltu tarjoamaan kirurgeille erinomainen tarkkuus ja luotettavuus, kun he asettavat klipsejä verisuonten tai muiden kudosten sulkemiseksi kirurgisissa toimenpiteissä.

20 cm pituus on ihanteellinen useille toimenpiteille, tarjoten hyvän ulottuvuuden samalla kun instrumentti pysyy hallittavana ja tarkkana. “Small”-kokoinen klipsinasetin sopii erinomaisesti hienovaraisiin toimenpiteisiin, joissa tarvitaan pienempiä klipsejä tarkkuuden ja minimaalisen invasiivisuuden varmistamiseksi.

Teleflexin Horizon-klipsinasettimen suunnittelu keskittyy käyttömukavuuteen ja tehokkuuteen. Ergonominen kahva vähentää käyttäjän väsymystä ja parantaa toimenpiteen aikana saavutettavaa tarkkuutta. Laadukas materiaali, yleensä ruostumaton teräs, takaa instrumentin kestävyyden ja pitkän käyttöiän, sekä sen, että se kestää toistuvia sterilointiprosesseja ilman suorituskyvyn heikkenemistä.

Tämän tyyppiset klipsinasettimet ovat olennainen osa monia kirurgisia toimenpiteitä, mukaan lukien yleiskirurgia, vaskulaarikirurgia ja muut erikoisalat, jotka vaativat verisuonten tai muiden kudosten nopeaa ja turvallista sulkemista. Teleflexin Horizon-klipsinasetin tarjoaa luotettavuuden ja suorituskyvyn, joita kirurgit vaativat vaativimmissakin toimenpiteissä.

Horizon asetin small 20 cm: 137082