JAY BALANCE ISTUINTYYNY ILMATÄ

Jay Balance istuintyynyn kerrokset Jay Balance istuintyyny ilmatäytteellä
Jay Balance istuintyynyn kerrokset
Jay Balance istuintyyny ilmatäytteellä

JAY BALANCE ISTUINTYYNY ILMATÄ

Istuintyyny ROHO-ilmatäytteellä

Jay Blance-istuintyyny on kevyt ja hyvän istuma-asennon tarjoava tyyny henkilölle, jolla on korkea riski saada painehaavoja.

Jay Balance istuintyynyn suunnittelun pohjana on käytetty JAY-tyynyistä saatua vuosien kokemusta. Näin pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ihosuojan, sekä erinomaisen istumatasapainon ja mukavuuden. Uutena ominaisuutena on muotoiltu, pehmeä foam-pohja.

Rakenne on erittäin kevyt ja tukee istuma-asentoa hyvin. Yhdessä uuden kaksikerrospäällisen ja uudelleen suunnitellun vaahtogeelipakkauksen kanssa tyyny tarjoaa korkean luokan ihosuojan ja istuinmukavuuden. Vaahtomuovipohja on suojattu nestettä hylkivällä ja helposti puhdistettavalla sisäpäällisellä.

Jay Balance voidaan valita myös JAY-vaahtogeelitäytteellä. Tyynyn uudistetun rakenteen ansiosta vaahtogeeli pysyy hyvin paikallaan ja suojaa erinomaisesti ulkonevien luiden aiheuttamaa painetta ja tarjoaa näin erinomaisen ihosuojan painehaavoja vastaan. ROHO ilmatäyte voidaan valita kaksiventtiilisenä, jolloin ilmanpaineella voidaan korjata istuma-asennon puolieroa. Balance-tyynyssä on vakiona lisäpalat, joilla voidaan tukea reisien asento edestä ja sivuilta. Tarvittaessa palat voidaan ottaa pois.

Jay Balance-istuintyyny on saatavana hengittävällä Microclimatic-, Strecth- tai inkotenssipäällisellä.

Valmistaja: Sunrise Medical

Tuotenumerot

  • Jay Balance istuintyyny ilmatäytteellä 42×42 cm 42X42CM: HA00034277

Yhteydenottopyyntö